Mal Beyanınızı Açıklayın!

Gökmneoğlu'ndan Günaydın ve Başdeğirmen'e çağrı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 08:55
Mal Beyanınızı Açıklayın!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e çağrıda bulunarak mal beyanlarını açıklamasını istedi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Mahallesi’nde kurulan pazarı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Gökmenoğlu Başkan Günaydın ve Başkan Adayı Başdeğirmen’i eleştirdi, “Pazarda 3 liranın altında bir ürün yok. Haydi, mal beyanlarınızı açıklayın da, mal beyanınızla kaç kilo havuç alabiliyorsunuz görelim” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, “Şirketlerinin ve şahısların mal beyanlarını açıklasınlar. Havuç 3 lira. Pazarda 3 liradan aşağı hiçbir şey yok. Gelsinler mal beyanlarını açıklasınlar. Benim mal beyanım ne kadar havuç alıyor, onların ki ne kadar havuç alıyor açıklasınlar. Bu toplum bu insanların mal beyanlarını öğrenmek istiyor. Şeffaf olalım” dedi.

Vatandaşların ekonomik bir çıkmazın içerisinde girdiklerini kaydeden Gökmenoğlu, “İnanın insanlar 250 gram soğan alıyor. Salatalığı 250 gram alıyor. İnsanlar böyle bir durumdayken heykel yapmanın, müze yapmanın anlamı yok. Bu ateşi biz söndürürüz. Sadece sevgi bile bu pazarın ateşini söndürmeye yetecek. Herkes çok gergin. Her şey ateş pahası. Adaylar başkan çıkmış parktan bahçeden müzeden söz ediyor.” Diye konuştu.

Gökmenoğlu, belediyenin ekonomik anlamda da vatandaşın cebinden yana adımlar atması gerektiğini dile getirerek, “Belediye ulaşımı ucuzlatsın, suyu ucuzlatsın, halk ekmek, halk süt kuralım. Vatandaşımız ucuz ekmek yesin, ucuz süt içsin insanlar. Kreşler kuralım. Gece kreşleri kuralım. Ispartalının cebini rahatlatacak projeler geliştirelim. Parklar bahçeler, heykeller, müzeler bu milletin gündeminde değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.