Manisaspor 1-2 Gaziantep BB

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Trabzonspor gibi iki güçlü ekiple aynı grupta yer alan ve gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Manisaspor'u deplasmanda mağlup ederek çeyrek finalistlerden biri olmayı başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2011 01:22
Manisaspor 1-2 Gaziantep BB

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu maçında Bank Asya 1. Lig ekiplerindenGaziantep Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor'a konuk oldu. Karşılaşma 2-1 G.Antep B.B üstünlüğü ile bitti.

35. dakikada  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar, hızla ceza sahası içine girdi. Serdar'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Recep'in yanından fileler ile buluşturdu. Manisaspor'un bu gole cevabı ise 79'ta Carlos Floresta Kahe ile verdi. G.Antep B.B'de hayalleri gerçeğe dönüştüren golü ise 89'da Zafer Şakar kaydetti.

Bu sonucun ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kupada grup maçlarında yenilmezliğini sürdürdü ve 4.maçında 2. galibiyetini alarak puanını 8 yaptı. Manisaspor ise kupa serüvenini son grup maçında aldığı bu yenilgiyle puansız olarak tamamladı.

Grupta gecenin diğer maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u İnönü Stadı'nda 2-1 mağlup ederek grubu 9 puanla lider tamamladı. Trabzonspor ise G.Antep B.B'nin galibiyetiyle grupta 3.sıraya geriledi ve kupaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.