Mavi Gül Yine Fark Yarattı

Mavi Gül Yine Fark Yarattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2019 11:20
Mavi Gül Yine Fark Yarattı

Mavi Gül kreş, anaokulu ve çocuk kulübü çocukları için yapmış olduğu programı bu sene de başarı ile tamamladı. Yürüttüğü faaliyetlerle fark yaratan Mavi Gül çocukların gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Mavi Gül kreş, anaokulu ve çocuk kulübü çocukları için yapmış olduğu programı başarı ile tamamladı. Yıl içerisinde çalıştıkları programı; Mavi Gül Kurucuları Orhan Mavi ve Aysel İnce titizlikle planladı.

Yaparak, yaşayarak, eğlenerek ve isteyerek öğrenme (MONTESORY), stem, drama, zep, half day els, fun english learning games, uluslar arası projeleri doğa eğitimleri ve bünyelerinde bulunan havuz ile de yıl içinde fark yaratan çalışmalara imza attılar.

Mezun ettikleri çocuklarının büyük çoğunluğunun ses eğitimleri sayesinde okumanın temelini oluşturduklarını ve bilsem sınavlarında başarılı olduklarını gördüler.

Mavi gül çocukları; Doğa dostu çalışmaları ile karbon izini azaltarak, geri dönüşümü önemseyip ve geri dönüşümün maddi değerini bilerek tasarruf yapabiliyorlar, istek ile ihtiyaç arasındaki farkı biliyor, biliyorlar. Hızlı düşünüp, farklı yorum yapabilen, bilişsel açıdan yaşlarının ihtiyacı olan üst düzeyde bütün kazanımları ediniyorlar. Akıl oyunlar ile yaşamı öğreniyor, kuralları uygula ve kazan olarak matematik çalışmalarını yapıyorlar.

Dil eğitimini önemsiyor,( half day els,fun english learning games, ) aralarında bulunan tam zamanlı İngilizce öğretmeni ile çocuklar basit direktiflerle anlaşabiliyor duruma geliyorlar. Her senede çalışmalarını canlı radyo programı ile sunuyorlar.

Değerlerimize sahip çıkarak, milli ve dini bayramlarımızı önemsiyor, vicdan hürriyetine saygılı anlayış ile eğitimlerini zenginleştiriyorlar.

Bünyelerindeki yüzme havuzu ile yüzmenin temel davranışlarını kazandırıyorlar, gelecekteki spor hayatlarının temelini atıyorlar. Yetenek ve sanat eğitimini önemsiyor klasik bale eğitimi veriyorlar.

Mavi Gül Kurucuları Aysel İnce ve Orhan Mavi yetenek ve sanat eğitimini önemsiyor, yetenekleri açığa çıkaracak çalışmaları ile çocukların geleceğine ışık tutarak, yetenekleri yönünde eğitimi alabilecekleri ilkokula yönlendiriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.