Mehmet Akif Ersoy “Ortadoğu’da Yaşananlar ve Medya Algısı” Konferansı Verdi

Gazeteci-Yazar Mehmet Akif Ersoy’un Katılımıyla “Ortadoğu’da Yaşananlar ve Medya Algısı” Konferansı Gerçekleştirildi

Yayınlanma:
Mehmet Akif Ersoy “Ortadoğu’da Yaşananlar ve Medya Algısı” Konferansı Verdi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin misafiri olarak Isparta’ya gelen Gazeteci Yazar Mehmet Akif Ersoy, Ortadoğu’da Yaşananlar ve Medya Algısı üzerine Belediye Kültür Merkezi’nde konferans verdi.

Konferansa ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, davetliler, çok sayıda STK temsilcisi, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ın selamlama konuşmasıyla başlayan programda, Gazeteci Yazar Mehmet Akif Ersoy, deneyimlerini kendisini dinlemeye gelen kalabalıkla paylaşırken, her yazılana inanılmaması gerektiğini ve rasyonel davranılmasını istedi.

Yoğun katılım ve soru-cevap şeklinde gerçekleşen etkinlikte Ersoy, Ortadoğu’da bulunduğu ülkeleri, yaşanan gelişmeleri İsrail-Filistin savaşanı örnekler vererek nasıl algı yapıldığını anlattı. Yaklaşık 2 saat süren konuşmasının ardından Rektör Çatal tarafından Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a Gönen MYO tarafından üretilen sanat eseri hediye edildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından söyleşi sona erdi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.