Mehmet Aybatılı: 'AKP’yi Destekleyeceğiz'

12 Haziran Milletvekili Seçimleri için AKP’den Milletvekili aday adayı olan ancak temayül yoklamasında 37 aday adayı arasında en çok oy alan 8’inci kişi olmasına rağmen 4 kişilik Milletvekili sıralamasına alınmayan Mehmet Aybatılı, seçimlerde yine Ak Part

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2011 10:19
Mehmet Aybatılı: 'AKP’yi Destekleyeceğiz'

12 Haziran Milletvekili Seçimleri için AKP’den Milletvekili aday adayı olan ancak temayül yoklamasında 37 aday adayı arasında en çok oy alan 8’inci kişi olmasına rağmen 4 kişilik Milletvekili sıralamasına alınmayan Mehmet Aybatılı, seçimlerde yine Ak Parti’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı'na bağlı odaların başkanları da hazır bulundular.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı ve AK Partili milletvekilleri ile yapılan iyi diyaloglar çerçevesinde Isparta’ya ve esnaf kesimine güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Başkan Aybatılı ziyarette sayıları la artan alışveriş merkezlerinin küçük esnafa verdiği zararı da gün-eme getirdi. Aybatılı, alışveriş merkezlerinin, şehirlerin nüfusuna göre ve şehir dışında açılması gerektiğini kaydetti.

Aybatılı, esnaf teşekkülleri olarak Isparta’nın gelişmesi "Esnaf teşekkülü olarak düşüncemiz Isparta’nın en kısa zamanda genişlemesi, büyümesi ve ilerlemesidir. Yani Isparta mutlaka kabuğunu yırtması gerekiyor. Artık ustalık döneminde biz hükümetten hak ettiğimiz hizmetleri almak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum