Mehmet Aydın Olayında Yeni İddialar Ortaya Atıldı

12 yıldır kayıp olan Mehmet Aydınla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2022 23:16
Mehmet Aydın Olayında Yeni İddialar Ortaya Atıldı

Müge Anlı'da geçtiğimiz günlerde programa yansıyan Mehmet Aydın'ın davasında neler oldu? 12 senedir kayıp olan adam öldü mü?

12 yıldır kayıp olan Mehmet Aydın, Isparta’da yaşıyordu. 3 çocuk babası olan adama neler oldu?

Mehmet Aydın Nerede?

Isparta’da yaşayan ve kendisinden 12 senedir haber alınamayan 3 çocuk babası Mehmet Aydın neredeydi. 44 yaşındayken bir anda kaybolan genç adam ile ilgili birbirinden ilginç iddialar ortaya atıldı.

Isparta'da 44 yaşındayken bir anda ortalıktan kaybolan Mehmet Aydın'a 12 senedir ulaşılamıyor.Aydın’ın çevresi ve arkadaşları 12 yıldır kayıplara karışan ve haber alınamayan Mehmet Aydın’ın öldüğünü düşünüyor.

Ayrıca ortaya atılan iddialara göre 44 yaşındaki adamın ortadan kaybolmasının sebebi aile yakınları olduğu ortaya atılıyor.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Mehmet Aydın kaybolduktan 3 ay sonra eşi ve 3 çocuğu evden ayrılıyor.Hemen yeni birisiyle evlenen kadının, yeni hayatına çabuk adepte olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.