Mehmet Kaş'a Kefilim

Genel Merkez Kaya Gibi Arkasında

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2019 09:25
Mehmet Kaş'a Kefilim

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş'a destek amacıyla Eğirdir'e gelen CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, esnaf ziyaretleri yaptı.

Partililerle birlikte esnafları gezen Özel gazetecilere yaptığı açıklamada; "Eğirdir’de adayımız Mehmet Kaş’la birlikte seçim çalışması yaptık esnaflarımızı dolaştık. Eğirdir’de dörtlü bir yarış olacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi olarak, hemde grup başkanvekilleri olarak bugün Eğirdir’de adayımızın Eğirdir için en önemli şans olduğunun altını çizmek isterim. Esnafıda dolaştığımızda birer birer herkes diyorki gerçekten adayınız on numara beş yıldız aday diyor. Bu seçim bir yerel seçim, en iyi hizmeti getirecek kişiye oy verilecek. Bugün geçmişte yaptığı görevlerle, başarısıyla, disipliniyle, çalışkanlığıyla adayımız Eğirdir’in bütün sorunlarına çözüm üretebilecek tek aday. Eğirdir’deki tüm siyasi partilerden herkese mesajımız şudur, eğer Mehmet Beyi seçerseniz, Mehmet Bey Eğirdir’e 5 yılda unutulmaz hizmetler yapacak, ve 5 yıl sonra herkes verdiğim oy helal olsun, diyecek. Biz Genel Merkezleri olarak kaya gibi arkasındayız, ben Özgür Özel olarak kendisine kefilim, sözüme değer veren herkesi kendisine oy vermeye davet ediyorum’ dedi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.