Mehmet Tönge Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta Belediyesi’nin Mehmet Tönge Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Mehmet Tönge Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta Belediyesi’nin Mehmet Tönge Mahallesi’nde Kapalı Pazaryeri inşaat çalışmaları devam ediyor. Zemin betonunun döküldüğü pazaryerinin çatısı Güneş Enerjisi Sistemlerine (GES) uygun şekilde yapılacak.

Isparta Belediyesi, şehre kapalı pazaryeri kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Çünür Mahallesi’nde 3.100 metrekarelik alanda çelik konstrüksiyondan kapalı pazaryeri inşa ederek vatandaşların ve pazar esnafının hizmetine sunulmasının ardından şimdi de Mehmet Tönge Mahallesi’ne kapalı pazaryeri kazandırılıyor.

Yıllardır 2.100 metrekarelik açık alanda vatandaşlara ve esnafa hizmet veren pazaryerinin üstünün çelik konstrüksiyonla kapatılmasıyla ilgili inşaat çalışmalarına başlandı. Çalışmalarda zeminin temel beton dökümü gerçekleştirildi.Mehmet Tönge Mahallesi Kapalı Pazaryerinin çatı örtüsü otogar şantiyesinden, kolonlar Davraz Pazaryerinden karşılanıyor.

Kapalı pazaryerinde bay-bayan engeli wc’de bulunacak. Ayrıca proje GES’e uygun olarak planlandı.Mehmet Tönge Pazaryerinden sökülen malzemeler ise Binbirevler Pazaryerinde kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.