Mehmet Tönge Mahallesine Kapalı Pazaryeri Projesi

Mehmet Tönge Mahallesine Kapalı Pazaryeri Projesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2019 12:17
Mehmet Tönge Mahallesine Kapalı Pazaryeri Projesi

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Mehmet Tönge Mahallesi sakinleriyle buluştu. Seçim çalışmaları kapsamında mahallede vatandaşlarla buluşan Günaydın, mahallenin tüm sorunlarının giderildiğini ve asfaltına kavuşturulduğunu belirtti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Mehmet Tönge gibi tüm mahallelerin kıymetli olduğunu belirtti.

Mahallede asfalt çalışmalarının tamamlandığını, asfalt çalışmalarındaki gecikmenin DSİ’nin, üst bölgede yapması gereken çalışmasından kaynaklandığını, ihalesinin yapıldığını ancak bu ihalenin de kaldırıldığını belirten Günaydın, “Bu iş bizi 4 yıl oyaladı, DSİ’miz bu işi yapamadı bizde mahallemizde çalışma başlattık ve mahallemiz bugün itibariye bitti” dedi.
Yapılan çalışmaların şehirde yaşayan vatandaşların daha güzel bir hayat sürmeleri için gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Günaydın, mahallede yamaçta bulunan 22 bin metrekarelik alanın imardan çok öncelerinden mezarlık yeri olarak ayrıldığını ve talep doğrultusunda bu yerin yapılacağını dile getirdi.

Mahallede bulunan pazaryerinin de kapalı hale dönüştürüleceği müjdesini veren Günaydın, Isparta şivesiyle “Kapalı pazaryerimizi yapalım gari” derken, daha önce yine mahallede kat yükseltisi verildiğini hatırlattı.

Isparta’yı Avrupa şehirleri ile birlikte anılan bir kent yapma iddiasında bulunduklarını dile getiren Günaydın, yeni dönem projelerinin çalışmalarının yaklaşık 2 yıldan buyana hazırlandığını, böylece göreve gelir gelmez herhangi bir bekleme olmaksızın projelerin bir bir hayata geçirilmeye başlanacağını kaydetti. Günaydın, “Proje hazırlığı için zaman kaybı yaşamayacağız” ifadesinde bulundu. 2 günlük, 5 günlük değil yüzyıllara hitap edecek çalışmalar yaptıklarını ve bu düşünce ile projeler hazırladıklarına değinen Günaydın, Yeni Kent Meydanı projesinden de bahsetti. Isparta’ya 5 bin kişilik bir cami de kazandıracaklarını anlatan, Günaydın, Yeni Otogarın projesinin normal şartlarda 6 milyon liradan aşağı olmadığını bu projenin kendileri tarafından çizilmesiyle birlikte bu paranın da belediye kasasında kaldığını belirterek, “İşte biz buralardan para kazanıyoruz” dedi.

‘Otogar inşaatını bitiremeyecek’ diyenlere de “Onu Yusuf Ziya Günaydın bitirecek, beni açılışa davet edenler oluyor, sen o projenin yanında çırak bile olamazsın. 200 dönümlük projemizin içerisinde 20 dönümlük gül parkı da bulunuyor. Yine otogarda çocuk oyun merkezlerimizde olacak” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldığı Mehmet Tönge Mahallesi buluşmasına MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen, belediye meclisi üyesi adayları da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.