Mekke Eğitim Vakfı 3. Binanın Temelini Atıyor

Mekke Eğitim Vakfı 3. Binanın Temelini Atıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2019 09:32
Mekke Eğitim Vakfı 3. Binanın Temelini Atıyor

Yetiştirdiği hafızlarla gerek erkeklerde gerek bayanlarda Türkiye’nin en iyi Kur’an Kursları arasında yer alan Isparta Mekke Eğitim Vakfı her geçen gün büyüyor. Vakıf, 25 Aralık Çarşamba günü 3. Eğitim Binasının temelini törenle atacak.

Söz konusu temel atma törenine tüm Isparta halkını davet eden Mekke Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Emekli Müftü Halil İbrahim Ertuç, söz konusu törenle ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirterek; “25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te Mekke Eğitim Vakfı Kur’an Kurslarının bulunduğu külliyede temelini atacağımız 3. Eğitim Binasının açılışına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

“HAFIZ YETİŞTİRMEYE
DEVAM EDİYORUZ”
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Ertuç; “Çeyrek asrı aşan uzun bir zamandan beri, yetiştirdiği kuran bülbülü hafızlarla Isparta'mızın Gül kokusunu dünyaya duyuran, yaptığı hizmetlerle büyük bir teveccühe mazhar olan Mekke Eğitim Vakfı ve Mekke Kuran Kursu, hizmetlerine devam etmektedir.

“600’DEN FAZLA
ÖĞRENCİ OKUTUYORUZ”
İlimizde yıllardır kuran hizmeti veren bu müessese, gelen yoğun taleplere cevap verebilmek için yeni bir eğitim binasının temelini atıyor. Isparta'mızı ulusal ve uluslararası alanda başarı ile temsil eden kuran kursumuz, ülkemizin bütün illerinden ve dünyanın 30 farklı ülkesinden, 600 den fazla öğrenciye kuran ve hafızlık eğitimine, hem eğlenip hem de öğreneceği bir ortam hazırlamak için 3. Eğitim binasının temelini, 25 Aralık Çarşamba günü Saat 14.00 de Dere Mahallesinde Mekke Kuran Kursu kompleksi yanında atacaktır.

“BUNDAN SONRA DAHA FAZLA
ÖĞRENCİMİZİN KAYDINI ALABİLECEĞİZ”
Gençlerimizin, sosyal gelişimlerine uygun ve sosyal faaliyetleri ön planda olacağı bir eğitim ortamını hedefleyen vakfımız, siz hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi destekleriyle, biran önce yeni eğitim binasını bitirip hizmete kazandırmayı amaçlamaktadır. Her yıl kayıt dönemlerinde yer olmadığı için, yurt içinden ve yurtdışından onlarca öğrenciyi kabul edememekteydik. İnşallah bu binamızın tamamlanması ile daha fazla gencimize kuran hizmeti verme imkanına kavuşacağız.

“DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN
HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”
Bu hizmete başladığımız günden itibaren bizi yalnız bırakmayan ve her zaman kuran hizmetine desteklerini sürdüren saygı değer Isparta halkımızın, uzaktan ve yakından katkıları bulunan din kardeşlerimizin, Kur'an eğitiminde kalitesi ve yetiştirdiği hafızlarla adını dünyaya duyuran bu eğitim kurumumuza dualarını maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Son sözümüz! Geleceğimizi kurtarmak için gençlerimize sahip çıkmamız lazım. "Kur'an ehli bir hafız yetiştir bir nesil değişsin, Bir nesil yetiştir ki dünya değişsin " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.