Melek Mosso'dan Konser Açıklaması Geldi

Isparta Belediyesi, Gül Festivali'nde sahne alacak Melek Mosso'nun, '11 Haziran 2019 tarihinde' verdiği bir konserde söylediği sözlerin basına yansıması üzerine konserini iptal etti. Bu karara Mosso'dan açıklama geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2022 22:30
Melek Mosso'dan Konser Açıklaması Geldi

Isparta Belediyesi, Gül Festivali'nde sahne alacak Melek Mosso'nun, '11 Haziran 2019 tarihinde' verdiği bir konserde söylediği sözlerin basına yansıması üzerine konserini iptal etti. Bu kararın ardından Mosso'dan açıklama geldi.

Melek Mosso sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı, milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz." Dedi.

3 YIL ÖNCE SÖYLEDİKLERİ KONSERİ İPTAL ETTİRDİ

Melek Mosso'nun 11 Haziran 2019 tarihinde verdiği bir konserde söylediği sözlerin basına yansıması ve yükselen tepkiler üzerine Isparta Belediyesi, apar topar Melek Mosso Konserini iptal etti ve şehirde bulunan tüm afiş ve bilboardlardan sanatçıyı kaldırdı.Bu gelişmeler üzerine akıllara Isparta Belediyesi nasıl organizasyon yapıyor? sorusu geldi.

 

whatsapp-image-2022-05-26-at-12.27.48.jpeg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.