Memleket Partisi'nde Ziyaret Trafiği

Memleket Partisi'nde Ziyaret Trafiği

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2021 17:19
Memleket Partisi'nde Ziyaret Trafiği

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, Merkez İlçe Başkanı Meliha Yıldırım ve parti yöneticileri Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti. Öte yandan Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği’de Memleket Partisi il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.  

Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi’nde dün ziyaret trafiği yaşandı. Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, Merkez İlçe Başkanı Meliha Yıldırım ve parti yöneticileri Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Partisinin çalışmaları hakkında Vali Seymenoğlu’na kısa bilgiler veren Yaltırak, orman yangınları sürecinde devletin yanında olduklarını kaydederek birlik beraberlik mesajları verdi.Vali Seymenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Isparta’da oturmuş bir demokrasi kültürünün olduğunu kaydetti.

Öte yandan Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği de dün Memleket Partisi İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek başkanı İlker Övey ve beraberindeki heyet, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özellikle pandemi sürecinde mahkum ve mahkum yakınlarının büyük zorluklar çektiğini anlatan Övey, hazırlayacakları bir dosyayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sunmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak da Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği’ni ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yaltırak, Mahkum ve mahkum yakınları ile ilgili hazırlanacak dosyayı en kısa sürede Genel Başkanları Muharrem İnce’ye ileteceklerini kaydederek, “Genel Başkanımız kısa süre içerisinde Isparta’ya gelecek. Bu süreçte de sizlerle mahkum ve mahkum yakınlarının sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişarede mutlaka bunacağız” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dileklerle son buldu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.