Memnuniyet Yüzde 97

Türkiye Ortalamasının Üzerinde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2015 11:15
Memnuniyet Yüzde 97

2008 yılında hizmete başlayan Dr. Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, gerek tıbbi donanım gerekse kalitesiyle başta Isparta, Antalya, Konya, Afyonkarahisar, Burdur gibi illerden gelen hastaların sağlığına kavuşmasıyla zirveye taşındı. Türkiye ortalaması üzerinde bir hastane olan ADSM’de memnuniyet oranı % 97’ye ulaştı.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesi Başhekimi DT. Erkan Karatekeli; “Öncelikle ağız ve diş sağlığını korumanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket etmekte ve mevcut tüm imkanlarımızı ve donanımımızı hasta memnuniyetini sağlamak için kullanmaktayız” dedi.

Başhekim Karatekeli’nin konu hakkında ki açıklaması şu şekilde; “İnsan sağlığını her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışıyla, insana hak ettiği değeri gösterebilmek için güler yüzlü, güvenilir, kaliteden ödün vermeden her zaman kendimizi yenileme ve geliştirme gayreti içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Vicdani ve bilimsel değerlerine bağlı, etik kurallara saygılı, hasta memnuniyeti odaklı, güvenilir bir teşhis ve tedavi hizmeti misyonu ile birlikte Isparta ve bölge halkı için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Dr. Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; verilen hizmeti daha ileri bir seviyeye taşımak için, hastalara moral vermenin yanında, Merkezimizde uzun süredir yapılan otizmli ve zihinsel engeli bulunan hastalar için genel anestezi altında diş tedavisi imkanı hakkında bilgilendirmek ve gerekli diş sağlığı taramalarının yapılması amacıyla, zihinsel engelli bireylerin evde ziyaretleri devam etmektedir. Evde Sağlık Ekibimiz tarafından yapılan ziyaretler, genel anestezi ihtiyacı olan zihinsel engelli hastalarımızın ağız ve diş sağlığı problemlerini gidermek için Isparta Devlet Hastanesi ve Isparta Doğum ve Çocuk Hastaneleri arasında imzalanan protokol ile tam teşekküllü ameliyathane şartlarında genel anestezi altında diş tedavilerini sağlamak amacıyla devam ettiğimiz çalışmalar anlatılmaktadır.

Aynı zamanda merkezimizde Sağlık Bakanlığı tarafından ağız ve diş sağlığının korunması ve diş fırçalama alışkanlığı kazandırılması amacıyla diş fırçası ve diş macunu ücretsiz dağıtılarak, ağız ve diş sağlığının önemi vurgulanmaktadır. Koruyucu ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı programı çerçevesinde de merkezimizden 10 adet hekim yılda 4 kez belirlenen ilköğretim okullarına gitmekte orada ağız ve diş sağlığı konusunda eğitimler vermektedir. Bu program çerçevesinde huzurevine de gidilerek oradaki yaşlı hastalarımıza, yaşlılıkta ağız bakımı konulu eğitimler verilmektedir. Engelli eğitim okulları ile de işbirliği içinde, bu okullara gidilerek engellilerin ağız sağlığı tespiti ve diş fırçalama yöntemleri konularında eğitimler verilmektedir. Her geçen gün Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinde daha kaliteli ve çağdaş bir hizmet sunumu olduğu görülen merkezimizde, idarecileri, hekimleri ve tüm çalışanları ile birlikte fedakarca bir hizmet yürütülmektedir. Merkezimizde İş Güvenliği Uzmanları tarafından yapılan risk analizleri doğrultusunda da, hastane idaresi olarak, hasta ve çalışan güvenliği açısından belirlenen risklere yönelik koruyucu önlemler alınmıştır.

Yapılanma aşamasından itibaren tüm adımlarını Hizmet Kalitesi ve Hasta Memnuniyeti politikaları üzerine kuran merkezimizde hasta memnuniyet katsayı %97, hizmet kalite katsayı % 97 olarak gerçekleşmiş olup, çalışanlarının taşıdığı tıbbi bilgi ve deneyim, hastanemiz bünyesinde sağladığımız teknolojik donanım ve yüreğindeki kaliteli hizmet aşkıyla hergün daha da iyiye giderek, bölgenin en iyi ağız ve diş sağlığı merkezi olmayı hedeflemiştir. 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan yeni hizmet binamızla birlikte de içinde tıbbi donanım ve ileri teknolojik altyapısıyla hastalarımıza uyguladığımız tedavinin kalitesinde, hasta ve yakınlarına gösterdiğimiz ilgi, saygı ve sevgide artarak kendisini gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.