Memur - İşçi Ayrımı Sona Mı Eriyor?

TÜMSİAD toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasayla gelişmiş ülkelerde olduğu gibi memur-işçi ayrımının ortadan kalkacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2015 10:23
Memur - İşçi Ayrımı Sona Mı Eriyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD'ın İstanbul'daki 6. Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.

MEMUR-İŞÇİ AYRIMI KALKACAK
Konuşmasında memur-işçi ayrımının ortadan kalkacağını söyleyen Erdoğan, "Yeni anayasa ile memur-işçi ayrımını da kaldırarak tıpkı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi çalışanlar sistemini getireceğiz" dedi.

400'Ü ALAN İKTİDAR YENİ ANAYASA'YI HAZIRLAR
Erdoğan, "2023'e giderken yeni anayasaya, ayakları prangalardan kurtaracak bir sistem değişikliğine ihtiyaç var. Haziran seçimli Türkiye'nin kırılma noktası. 400'ü alan iktidar yeni Anayasa'yı hazırlar. Türkiye'nin temel taşlarını döşeyecektir. Yeni anayasa ile memur işçi ayrımını da kaldırarak tıpkı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi çalışanlar sistemini getireceğiz. Türkiye'yi şahlandıracak yeni anayasayı hazırlayalım ve Türkiye'nin şanına yakışır bir idare sistemini tesis edelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum