Memur Zihniyetiyle Hareket Etmiyoruz

AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, insanların memur zihniyeti ile hareket etmemesi gerektiğini, proje desteklerinden yararlanmaları çağrısında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2011 18:00
Memur Zihniyetiyle Hareket Etmiyoruz

Isparta Aktif Gazeteciler Derneği'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Dilek, çalışmalarını anlattı. Isparta'nın bir üniversite ve asker kenti olduğuna dikkat çeken Dilek, bunun yanında turizm ve tarım alanında ciddi yatırımlar olduğunu belirtti.

Isparta'nın Türkiye genelinde kırsal kalkınma projelerinden yararlanan ikici il olduğunu anlatan Dilek, vatandaşlardan proje üretmelerini istedi. Dilek, insanların memur zihniyeti ile hareket etmemesini, tarımsal kalkınma ve kalkınma ajanslarının desteklerinden faydalanmalarını tavsiye etti.

Milletvekilliği seçimlerinde başka bir yerden aday olup olmayacağı konusundaki soruları cevaplayan Dilek, "Isparta'nın bende ayrı bir yeri vardır, insanların beni sevdiğini düşünüyorum. Hangi köye gitseniz, hangi kasabaya gitseniz iyi kötü bir şeyler yapmışız. Isparta'nın dışından siyaset yapmayı düşünmüyorum. Eser kazandırmak için siyaset yapıyoruz." dedi.

Sait Dilek, Eğirdir'de dört yıllık meslek yüksek okulu kurulması için çalışmaların devam ettiğini, Yakaören köyündeki gaz sızdıran kuyunun kapatılması için de finansman sorununun çözüldüğünü aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.