Merhum Güneş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum Güneş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2019 17:36
Merhum Güneş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın’ın babası Hacı İbrahim Hikmet Güneş vefat etti. Merhum Güneş, dün gözyaşları içinde Çünür Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Isparta’da önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın’ın babası, Dişhekimi Kemal Aydın’ın Kayınpederi, Albay Behzat Güneş’in oğlu Hacı İbrahim Hikmet Güneş hakkın rahmetine kavuştu.

ÇÜNÜR MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Merhum Hacı İbrahim Güneş’in naaşı dün Mimar Sinan Camiine getirildi ve bu Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çünür Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZE NAMAZINA BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KATILDI
Aslen Erzurumlu olan Güneş’in cenaze namazına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeleri, merhum Güneş’in yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

GÜNEŞ VE AYDIN AİLELERİNİN BAŞI SAĞOLSUN
Biz de Ajans32 ailesi olarak; Merhum Hacı İbrahim Güneş’e Allah’tan rahmet, Güneş ve Aydın ailelerine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.