Merve Kuyu'dan Özel İdare Binasına Proje

Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu yaptığı yazılı açıklamada Isparta Belediye İl Genel Meclisi'nin kendilerine yazılı olarak görüşlerini sorduğunu, bunun üzerine Isparta Mimarlar Odası olarak İl Genel Meclisine görüş yazısı ilettiklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2011 18:56
Merve Kuyu'dan Özel İdare Binasına Proje

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, İl Genel Meclisi’nin Eski Özel İdare Binası ile ilgili sergilediği tutumu takdirle karşıladığının altını çizerek, üzerlerine düşen her türlü şeyi yapacaklarını söyleyerek bir de proje sundu.

Bir süredir vatandaşlar arasında da ankete tabi tutulan eski Özel İdare Binasının akıbetinin ne olacağı merakla beklenirken, Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, önemli bir çıkış yaparak, esi Özel İdare binasının olduğu yere yapılması gerekenlerle ilgili İl Genel Meclisi’ne bir yazı ile birlikte bir de proje sundu. Eski Özel İdare binasının olduğu yerde yapılacak her türlü çalışmada Mimarlar Odası olarak katkı sunmaya hazır olduklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum