Metin Ersan Taraftarlara Teşekkür Etti

Ispartaspor’da galibiyet parolasıyla çıktığı Keçiören Sportif A.Ş.’ye yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor. Şevki Kapılı, Kasım Baş gibi oyuncularından yoksun çıktığı maçta Ankara temsilcisi karşısında fırsattan değerlendiremeyen pembe-yeşillilerde Teknik Soruml

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 10:47
Metin Ersan Taraftarlara Teşekkür Etti

Ispartaspor’da galibiyet parolasıyla çıktığı Keçiören Sportif A.Ş.’ye yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor. Şevki Kapılı, Kasım Baş gibi oyuncularından yoksun çıktığı maçta Ankara temsilcisi karşısında fırsattan değerlendiremeyen pembe-yeşillilerde Teknik Sorumlu Metin Ersan, Keçiören yenilgisini değerlendirdi.

“POZİSYONLARI DEÖERLENDİREMEDİK”
Keçiören karşısında ele geçirdikleri net gol pozisyonları değerlendirememekten yakınan Ersan, “Orhangazi, Gümüşhane maçlarındaki futbol beni lig için umutlandırmıştı. Keçiören deplasmanında eksiklerimiz bize pahalıya mal oldu. Atanın kazanacağı bir maçtı. Atamaya atarlar kuralı işledi. Refik’le çok net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Çok top kaybı yaşadık. Keçiören takımı ligin en iyi top oynayan ekiplerinden biri. Defansı hariç diğer oyuncuları görevlerini eksiksiz yapıyor” dedi.

“TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ankara deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden genç çalıştırıcı Ersan, “Bizi zorlu maçta yalnız bırakmayan 80 dolayındaki taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Telafi edeceğiz. Onlar bu memleketin takımı için kilometrelerce yolu kat eden taraftarlarımız teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.