MHP Adayı Günaydın: “Çünür’de Bir Dairem Bile Varsa Adaylığı Bırakırım”

MHP Adayı Günaydın: “Çünür’de Bir Dairem Bile Varsa Adaylığı Bırakırım”

Yayınlanma:
MHP Adayı Günaydın: “Çünür’de Bir Dairem Bile Varsa Adaylığı Bırakırım”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Çünür Mahallesi halk buluşmasında kendisine iftira edildiğini söyleyerek, “Çünür’ün yarısını aldı diyorlar. Benim burada bir tane dairem bile yok. Ama bana iftira edenlerin 300 dairesi var” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde MHP İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Çünür Mahallesi sakinleri ile buluştu.

BANA İFTİRA ATANLARIN 300 DAİRESİ VAR”

Başkan Adayı Günaydın burada yaptığı konuşmada, “Mevcut belediye yönetiminde bulunanlar bana iftira atıyorlar. ‘Günaydın Çünür’ün yarısını aldı, diğer yarısını alacak’ diyorlar. Bu iftiradır, bu yalandır. Benim Çünür’de 3 bin 800 küsür metrekare 1 adet arsam var.

Bunu da imar revizyonundan çok sonra aldım. Burayı almak içinde 2 tane daire bir tane aracımı sattım. Bunun dışında bana ait bir metrekare yer göstersinler, bir tane bile daire göstersinler ben bugün adaylıktan istifa edeceğim ve bundan sonra hiç bir yere aday olmayacağım” dedi.

Günaydın konuşmasının devamında, “Bana bu iftirayı atanların bu Yeni Çünür’de onlarca inşaatı, 300’den fazla dairesi var. Benim bir tane bile yok” dedi.



Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.