MHP 'bu seçim kritik' dedi

Mehmet Ekici, 2011 seçimleri kadar kritik seçimin az sayıda olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 16:08
MHP 'bu seçim kritik' dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Türkiye'nin bugüne kadar çok sayıda kritik seçim yaşadığını ancak 2011 seçimleri kadar kritik seçimin az sayıda olduğunu, bunun için de genel başkanlarından, belde teşkilatlarına kadar tek başına iktidar olmak için çalışmak mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Ekici, partisinin ''Giresun Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere, iktidar olma hedefiyle hazırlanan bir siyasi parti olduklarını belirtti.

Parti olarak 2011 genel seçimlerini çok önemsediklerini ifade eden Ekici, şunları söyledi: ''Bu seçimlerin ülkemiz, halkımız ve bölgemiz için ne anlama geldiği hepimizin malumudur. Türkiye pek çok kritik seçim yaşamıştır. Ancak 2011 seçimleri kadar kritik seçimler azdır. Maalesef bugün Sayın Başbakan'ın ve AK Parti sözcülerinin 2011 seçimlerinden sonra planladıkları işlere bakarsak, devletin şekli ve rejimi, bayrağı ve dili dahil olmak üzere pek çok tartışmanın masaya yatırılacağı bir yıl olma şüphe ve endişesini taşıdığımız için bu seçimin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz'' dedi.

''Çalışmalarımızı bir strateji çerçevesinde, bir uyum içerisinde, birimizin eksik bıraktığını birimizin tamamlayacağı bir anlayış içerisinde sürdürmek zorundayız'' diyen Ekici, konuşmasına şöyle devam etti: ''Bunun için birbirimizi ilk etapta doğru anlamamız lazım. Yani yukarıdan aşağı, aşağıdan yukarı, sağdan sola, soldan sağa birbirimizi doğru anlamak, birbirimizi hissetmek, birbirimizle olan münasebetlerimizi konuşmanın ötesine geçirmek gibi mecburiyetimiz var. Genel başkanından belde teşkilatındaki üyesine, belediye başkanından, en saf taraftarına kadar, önüne çıkarılan engelleri aşmak, kendisine karşı düzenlenen provokasyonlara cevap vermek ve hepsinden önemlisi tek başına iktidar olmak için çok çalışmak mecburiyetindeyiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.