MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli patisinin düzenlediği Isparta mitinginde konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 10:26
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli patisinin düzenlediği Isparta mitinginde konuştu. Konuşmasında partisindeki istifalar ilgili herhangi bir değerlendirmede bulunmazken, iktidar partisine yüklendi.

Başbakan Erdoğan'ın dün Hakkari'de gerçekleştirilen mitinde kapalı kepenkler hakkında yaptığı konuşmasına cevap olarak: 'Sayın Başbakan eğer oradaki kepenklerin kapatılmasını bir örgüt üzerine atarak onlar aracılığıyla yapılıyor diyorsanız. Orada devlet yok orada vali yok orada başbakan yok demektir. Ülkeyi anarşi ve terörizm sokaktan yönetiyor. Sende oraya gelmişsin sokaktan yönetimlerin itibarını arttıran gaflet konuşmaları yapıyorsun. "diye konuştu. Bahçeli'nin Isparta miting konuşmasından bazı önemli başlıklar şöyle;

İKTİDAR PARTİSİ HİLE KARIŞTIRILMAYAN BİR SEÇİM İÇİN OLAĞANÜSTÜ GAYRETİ ORTAYA KOYMASI GEREKMEKTEDİR

"'Öte yandan siyasi iktidara da bu ortamda önemli bir görev düşmektedir. Herhangi bir hile karıştırılmadan adil, sağlıklı ve güvenli bir seçimin yapılabilmesi için olağanüstü bir gayreti ortaya koyması gerekmektedir. Çünkü bu Seçimler milletimizin kaderinin yeniden belirleneceği ve şekilleneceği bir Seçim olacaktır. "

ÜLKEYİ ANARŞİ VE TÖRÖRİZM SOKAKTAN YÜRÜTÜYOR

"Hakkari'ye gitmiş meydanın hepsi güvenlik gücü mensubu değerli insanlarımızla doldurulmuş. 1-2 tane aşiret mensubunu da ön tarafa koymuşlar ve sayın Başbakan diyor ki:

"Bu kepenkler zorla kapattırılıyor, onların kim olduğunu biz biliyoruz"diyor . Sayın Başbakan eğer oradaki kepenklerin kapatılmasını bir örgüt üzerine atarak onlar aracılığıyla yapılıyor diyorsanız. Orada devlet yok, orada vali yok, orada başbakan yok demektir. Ülkeyi anarşi ve terörizm sokaktan yönetiyor. Sende oraya gelmişsin sokaktan yönetimlerin itibarını arttıran gaflet konuşmaları yapıyorsun. "

Van'DA İnönü'YÜ SORGULAYAMAZSIN Hakkari DE BAŞKA YERDE SÜLEYMAN DEMİREL'İ AĞZINA ALAMAZSIN

"Bu ülkeye hizmet etmiş ne kadar siyasetçi varsa onları utanmadan aşağılıyorsun. Onların hizmeti kadar hizmetin yokken varolan hizmeti niye inkar ediyorsun. Van'da İnönü'yü sorgulayamazsın Hakkari de başka yerde Süleyman Demirel'i ağzına alamazsın. "

ÜÇÜNCÜ İKTİDAR DÖNEMİ İHANETE TALİP OLAN BİR ÇİZGİ ORTAYA KOYMAKTADIR

Hangi partiden olursak olalım objektif bir vicdan muhasebesi yaptığımızda. Sayın başbakanın çıraklık döneminin gaflete, kalfalık döneminin gaflete ve ustalık dönemi için arzuladığı üçüncü İktidar dönemi ise Allah muhafaza ihanetre talip olan bir çizgi oratay koymaktadır.

NASIL BİR ANAYASA İSTİYORSUN AÇIKLA

"Sayın Başbakan nasıl bir anayasa istiyorsun. O yandaş gazetelerin hepsinin bütün sayfalarını buna ayırsan ve desen ki;" Aziz milletim anayasa şu şekilde yeniden yazacağım şimdiden bilginize sunuyorum. Okuyun, araştırın, tartışın eğer kabul ediyorsanız. 12 Haziran da bana söz verin"deyip altınada Recep Tayyip Erdoğan namus sözümdür deyip imza at.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum