MHP Şarkikaraağaç'ta İstifa Depremi Devam Ediyor

MHP Şarkikaraağaç Belediye Meclis Üyesi 3 isim partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katılmıştı. Bu gelişmenin ardından MHP Şarkikaraağaç Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kavi’de istifa etti.

Yayınlanma:
MHP Şarkikaraağaç'ta İstifa Depremi Devam Ediyor

MHP Şarkikaraağaç Belediye Meclis Üyesi 3 isim partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katılmıştı. Bu gelişmenin ardından MHP Şarkikaraağaç Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kavi’de istifa etti. Kavi, İYİ Parti saflarına katıldığını duyurdu.

İşte o açıklama; ‘Değerli Şarkikaraağaç'lı hemşehrilerim herkesin de bildiği üzere gençlik yıllarımdan beridir MHP camiasının bir ferdiyim bu harekete gerek Ülkü Ocaklarında olsun gerekse de MHP parti teşkilatınında olsun hizmet etmekten onur duydum gurur duydum.

Lakin gelinen noktada Genel merkez yönetimimizin, Genel Başkanın yönetim anlayışına tarzına ve söylemlerine muhalif olduğum hepinizin malumudur ve bu tavrımı her ortamda özellikle parti yönetim toplantılarında bile dile getirmekten eleştirmekten çekinmedim.

Dolayısı ile eleştirdiğim bir ortamda siyaset yapmaktansa istifa etmek gerekendir diyerek şu an MHP de bulunan görevlerim olan İlçe Yönetim kurulu üyeliği ve seçim kurulu temsilciliği görevlerimden istifa ediyorum.

Bundan sonraki siyasi yaşamıma İYİ parti saflarında devam edeceğim Tüm Şarkikaraağaç halkına saygılar sunarım.'

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.