MHP'de Kalem ve Bestelci Sıkıntısı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci’nin partiden ihraç edileceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2011 11:43
MHP'de Kalem ve Bestelci Sıkıntısı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci’nin partiden ihraç edileceği yönündeki iddiaları yalanladı.

MHP’nin elma ile armudu birbirinden ayırt edebilecek bir parti olduğunun altını çizen Yalçın, şu açıklamayı yaptı: “Bu iddiayı ortaya atanlar bu konuyla ilgili samimilerse herhangi bir belge, görüşme veya toplantıda alınan bir karara dayandırarak bunu açıklamak ve ispat etmek zorundadırlar. Milliyetçi Hareket Partisi elmayı ile armudu karıştırmaz. Ama insanlarla ilgili de bazı kararlar alma noktasında kamuoyunda oluşturulan spekülasyonlara pirim vermez. Art niyetli insanlar tarafından ortaya atılmış bir düşüncedir. Hiçbir zaman Belediye Meclisi ile ilgili alınan kararlarda parti olarak bir karar alıp, bu yönde oy kullanmaları için baskı yapılmamıştır. Ancak Meclis Üyelerimizin genel kanaati bir konuyla ilgili oluşmuşsa bir kısmının değil tamamının aynı yönde oy kullanması için alınmış prensip karalarımız vardır. 14 Meclis üyesinin evet deyip, 2 Meclis üyesinin hayır demesi tabii ki bu konuyla ilgili bizim de dikkatimizi çekmiştir. Ama asıl olan şudur ki, Belediye Meclisi’nde alınan kararda muhalefet partilerinden ‘Isparta’ya gelen yatırımların önüne geçmeyiz’ diyen insanların, bugün tam tersine hareket edip, tamamen siyasi ve Isparta’nın aleyhine olacak olan kararı almışlardır. Bu kararla ilgili kişilerden gerekli bilgileri toplayıp mutlaka bir açıklamamız olacaktır. Siyasi bilgisizlikleri ve yetersizliği her zaman gördüğümüz bazı kişiler yine ortaya çıkmış, hiçbir şekilde Isparta’nın aleyhine olmayan bu projeyle ilgili ortalığı karıştırmak istemektedirler. Önümüzdeki günlerde kimin haklı olduğu ortaya çıkacaktır”dedi.

akdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum