MHP'den İmar Düzenlemesi

Belediye İmar Komisyonu’na seçilen Uğur Bestelci ile Seyfettin Kalem, parti üyelikleri askıya alındığı gerekçesiyle dün üyelikten düşürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2011 12:29
MHP'den İmar Düzenlemesi

MHP’DEN İMAR DÜZENLMESİ
Belediye İmar Komisyonu’na seçilen Uğur Bestelci ile Seyfettin Kalem, parti üyelikleri askıya alındığı gerekçesiyle dün üyelikten düşürüldü.

TEBLİGAT ŞOKU
Önceki günkü Meclis oturumunda en çok oyu alarak MHP Grubu kontenjanından imar Komisyonuna seçilen Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci, dün tebligat şoku yaşadı. Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü, 17’şer oyla İmar Komisyonuna seçilen Bestelci ve Kalem’i İl Başkanlığı’nın parti üyeliklerini askıya alındığını bildiren yazısı nedeniyle üyeliklerini düşürdü.

NE SAKINCASI VAR?
“Kalem ve Bestelci’nin komisyonda görev almasının ne sakıncası var?” diye sorulan MHP İl Başkanı Yalçın, “Peki grubumuzun teklif ettiği diğer üyelerin bulunmasında ne sakınca var? Bir siyasi iradenin oylarıyla Meclise seçilen insanların, daha sonra kendilerini keramet görüp ‘ben varsam olur, yoksa ne olursa olsun’ anlayışına müsaade edilemez” karışlığını verdi.

MHP’Yİ TEMSİL EDEMEZLER
İl Başkanı İsa Yalçın, disipline sevk edildikleri parti üyelikleri askıya alınan Meclis Üyeleri Uğur Bestelci ve Seyfettin Kalem’e “Biz sizinle çalışmak istemiyoruz” mesajı gönderdi. 2 Meclis Üyesine bağımsız hayatlarında başarılar dileyen İl Başkanı Yalçın, Bestelci ve Kalem’in MHP Grubu adına imar Komisyonu üyeliklerinin de geçersiz olduğunu iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.