Milletvekili Gökgöz Kıbrıs’ta: "Kıbrıs Milli Meselemizdir"

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleriyle birlikte Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

Yayınlanma:
Milletvekili Gökgöz Kıbrıs’ta: "Kıbrıs Milli Meselemizdir"

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyeleriyle birlikte Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunduklarını söyleyen Milletvekili Gökgöz, “Kıbrıs milli meselemizdir” dedi.

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Gökgöz; “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar ve Komisyon Üyelerimiz ile birlikte, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeyiz.

KTC Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, Meclis Hukuk, Siyasi İşler ve Dış ilişkiler Komitesi Başkanı Yasemi Öztürk ve Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun da eşliği ile Maraş bölgesinde incelemelerde bulunduk. Kıbrıs milli meselemizdir. Türkiye’nin garantörlük ve ittifak anlaşmaları çerçevesinde kendine düşen ne varsa bugüne kadar yapmıştır, bundan sonra da yapmaya devam edecektir”


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.