Milletvekili Gökgöz’den Gönen’e Müjdeler

Milletvekili Gökgöz’den Gönen’e Müjdeler

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2019 14:05
Milletvekili Gökgöz’den Gönen’e Müjdeler

31 Mart Yerel seçimleri kapsamında ilimizde ziyaretlerini sürdürün Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün bugünkü durağı Gönen ilçesi oldu. Milletvekili Gökgöz, ilçeye yurt ve spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Gönen ilçesinde yapımı tamamlanan Kaymakamlık hizmet binasını ziyaret eden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ardından ilçeye Gençlik ve Spor yatırımı kazandırmak için kolları sıvadı.

Milletvekili Gökgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile birlikte üniversite öğrencileri için yurt projesi ve ilçe halkına hitap edecek Spor Salonu projesi için yer tespitinde bulundu.

Gökgöz, “İlimiz genelinde gençlere ve spora yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Gönen ilçemize üniversite öğrencilerimiz için ve 7’den 70’ye ilçe halkımıza hitap edecek Spor Salonu ve üniversite öğrencilerimize yönelik KYK yurdu kazandıracağız. Yer tespit çalışmamızı yaptık. Onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını hızlandıracaklar. Bakanlığımız kanalıyla belediyemizle beraber inşallah gençliğe ve geleceği hizmet edecek olan projelerimizi hayata geçireceğiz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.