Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, ilde 2 bin 900 olan lisanslı sporcu sayısının 4 bin 800'e yükseldiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2011 10:49
Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Kulübün 2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile öğrencilere yönelik sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler düzenleneceğini bildiren Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, ilde 2 bin 900 olan lisanslı sporcu sayısının 4 bin 800'e yükseldiğini söyledi.

Yılmaz,yaz döneminde öğrencilerin evlerinden alınarak, spor, kültürel ve sanatsal etkinlerin gerçekleştirileceği kulübe götürüleceğini kaydederek, "Buradaki amaçlarının velilere çocuklarının güvende olduklarını göstermek" dedi. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü'ne yöneltmek istediklerini belirterek, "Öğrencilerimiz deneyimli öğretmenler tarafından eğitilecekler. Böylelikle hem yaz aylarındaki boş vakitlerini değerlendirmiş olacaklar hem de yeteneklerini geliştirebilecekler" şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye genelinde öğrencilerin yüzde 12'sinin obezite tehdidi altında olduğunu da hatırlatan Yılmaz, öğrencilere yaz döneminde düzenlenecek olan kurslar aracılığı ile sağlıklı beslenmenin yollarının anlatılacağını söyledi.

Yılmaz kulübün futbol, basketbol, badminton, yüzme, masa tenisi gibi bir alanda kurs vereceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.