Milli Eğitim İl Müdürlüğü, 458 Bin Ücretsiz Kaynak Kitap Dağıtıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere ücretsiz hem ders kitabı hem de yardımcı kaynak kitap dağıtıyor.

Yayınlanma:
Milli Eğitim İl Müdürlüğü, 458 Bin Ücretsiz Kaynak Kitap Dağıtıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere ücretsiz hem ders kitabı hem de yardımcı kaynak kitap dağıtıyor. Eğitimdeki eşitsizliğin ortadan kaldırılmasının amaçlandığı uygulama Isparta'da da başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, "2003 yılından beri bütün ders kitaplarımız ücretsiz olarak tüm öğrencilerimize ulaştırılıyordu. Geçen sene itibariyle 8,10,11 ve 12 sınıflara yönelik kaynak kitaplarda vermiştik.

Fakat Ağustos ayında Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle bu sene hem bütün ücretsiz ders kitaplarımızı hem de bütün sınıflara yönelik kaynak kitaplarımızı inşallah öğrencilerimizin okula başladığı gün sıralarında olacak şeklinde dağıtımına başladık.

Bugün itibariyle ilimizde Isparta’mızda 676.000 ders kitabı, yine 458.000 kaynak kitap öğrencilerimize ulaştırmak üzere tüm sevkiyatların başladı. Öğrencilerimizin ders sıralarında oldukları gün ellerine ulaştırmayı hedefliyoruz. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.