Milli Savunma Bakanı Akar, Isparta'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Isparta'da sözleşmeli erlerin mezuniyet törenine katıldı.

Yayınlanma:
Milli Savunma Bakanı Akar, Isparta'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Isparta'da sözleşmeli erlerin mezuniyet törenine katıldı.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı 'Terör Neredeyse Hedef Orasıdır' anlayışıyla, artan bir şiddet ve tempoda mücadele edildiğini belirten Akar, “Nitekim son olarak 26- 27 Eylül'de Irak'ın kuzeyinde, Türkiye'ye 140 kilometre mesafedeki Asos bölgesine hava harekatı icra edildi.

Bu harekat kapsamında, terör örgütüne ait içinde mağara ve sığınakların da olduğu 16 hedef, başarıyla imha edilmiş, çok sayıda bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir" dedi.

Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı'nın, Isparta'daki Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı 51'inci dönem kurs kapanış töreni Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın katılımıyla yapıldı.

Türkiye'nin birçok bölgesinde görev yapacak olan 1503 sözleşmeli askerin mezun olduğu törene askerlerin yakınları da katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Teröristle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı'na geldi.

Tören mangasının karşılamasının ardından Bakan Akar, şeref defterini imzaladı.Konuşmalar ve yaş kütüğüne dönem plaketleri çakıldı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan sözleşmeli erlere eğitim belgeleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.