Milli Servetler Çürüyor!

Kamu tarafından yapılan bazı binalar ne yazık ki tamamlanamıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2022 22:37
Milli Servetler Çürüyor!

Kamu tarafından yapılan bazı binalar ne yazık ki tamamlanamıyor. 25 yılda açılan ITKM’den sonra gözler, Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi içerisinde bulunan Kültür Merkezi ile Milli Egemenlik Stadyumu yan tarafında bulunan (unutulan) binalara çevrildi.

Her iki bina da çürümeye terk edilmiş durumda.Büyük bir heyecanla ihaleye çıkılan kamu binaları, aradan uzun yıllar geçmesine rağmen bir türlü tamamlanamıyor.Süleyman Demirel Fen Lisesi’nin de bulunduğu kampüse, yıllar önce Kültür Merkezi yapılacaktı. Ancak aradan geçen çeyrek asra rağmen bina halen daha açılamadı. Fiziki ömrünü açılmadan tamamlamak üzere olan bina resmen kaderine terk edildi.

STADYUMUN YANINDA HİÇ KİMSENİN BİLMEDİĞİ BİR BİNA VAR!

Anadolu Mahallesi’nde bulunan Milli Egemenlik Stadyumunun yan tarafına da bir dönem Gençlik Merkezi yapılacaktı. Hatta o bölgede ki şehrin ilk kapalı halı sahalarından bir tanesi de bu yüzden kaldırılmıştı. Ancak temeli atılan ve kaba inşaatı da tamamlanan bina, 10 yıldan fazla süredir bitirilemedi.

Isparta’da ki milli servetlerin göz göre göre çürümesi ise vicdanları sızlatıyor. Yeni Vali Aydın Baruş’un bu konuda ki tutumu ise merak ediliyor.​

milli-servetler-curuyor!-(1)-002.png

milli-servetler-curuyor!-(2)-001.png

milli-servetler-curuyor!-(3)-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.