Minik Ömer Okuldaki Oyun Alanına Daha Rahat İnip Çıkabilecek

Isparta Belediyesi tarafından Mehmet Köse İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ömer Alp Taş’ın okul bahçesine daha rahat inip çıkabilmesi için rampa yaptırıldı.

Yayınlanma:
Minik Ömer Okuldaki Oyun Alanına Daha Rahat İnip Çıkabilecek

Isparta Belediyesi tarafından Mehmet Köse İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ömer Alp Taş’ın okul bahçesine daha rahat inip çıkabilmesi için rampa yaptırıldı. Yapılan rampa sayesinde Ömer Alp Taş, teneffüslerde okul bahçesine yürüteciyle artık daha rahat inip çıkabilecek.

Isparta Belediyesi tarafından talep doğrultusunda engelli vatandaşların evlerine giriş ve çıkışlarda gerekli düzenlemeler yapılırken, evlerinin içerisinde de hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler alınıyor.

Mehmet Tönge Mahallesinde bulunan Mehmet Köse İlkokulunda eğitim öğretim gören 7 yaşındaki özel gereksinimli Ömer Alp Taş için de yürüteciyle rahatça inip çıkabilmesi için okul bahçesinde kullanımına uygun düzenleme yapıldı.

Ömer Alp Taş, teneffüslerde okul bahçesindeki oyun alanına engelli rampası olmadığı için inmekte zorluk yaşıyordu. Okul Müdürü Adnan Çelik, Ömer Alp Taş için bir rampa yapılması talebini Belediyesine iletti. Isparta Belediyesi tarafından okul bahçesine Ömer Alp Taş’ın yürüteciyle rahatça inip çıkabileceği bir rampa yapıldı.

Ömer Alp Taş, “Belediyemiz bahçeye rahatça ulaşabilmem için rampa yaptı. Isparta Belediyesine ve okul müdürümüze yapılan rampadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.