Motosikletlere Özel Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde motosiklet denetimi gerçekleştirdi. Kural ihlali yapan sürücülere idari işlem uygulandı.

Yayınlanma:
Motosikletlere Özel Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik özel trafik denetimi gerçekleştirildi.

KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE İŞLEM YAPILDI

Denetimler kapsamında kask kullanımı, sürücü belgesi kontrolü, abartı egzoz kullanımı, zorunlu mali sorumluluk sigortası ve araç muayeneleri detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan kontrollerde trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen araç sahipleri ve sürücüler hakkında ilgili mevzuat hükümleri gereğince idari işlem uygulandı.

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

Emniyet müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, kentte trafik güvenliğinin sağlanması, can kayıplarının önlenmesi ve yaralanmalı kazaların önüne geçilmesi amacıyla denetim faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.