Muay Tha'ye Isparta 4 Sporcu Gönderdi

Adana'da düzenlenecek Gençler Büyükler Akdeniz Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'na Isparta'dan 4 sporcu katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2011 14:26
Muay Tha'ye Isparta 4 Sporcu Gönderdi

Adana'da düzenlenecek Gençler Büyükler Akdeniz Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'na Isparta'dan 4 sporcu katılacak.
    
Erbil Spor Kulübü Başkanı ve Muay Thai Antrenörü Yaşar Erbil, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25-27 Şubat tarihlerinde Gençler Büyükler Akdeniz Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'nın Adana'da düzenleneceğini belirtti. Müsabakaya Isparta'yı temsilen 4 sporcu, iki hakem ve bir de antrenörün katılacağını söyleyen Erbil, müsabakayı önemsediklerini belirtti. Müsabakada ilk ikiye girenlerin 29 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak Gençler Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonasına katılacaklarını belirten Erbil, ''Adana'da yapılacak yarışmada ilimizi en iyi şekilde temsil edip, Türkiye Şampiyonasında da yarışmak istiyoruz, bunu da başaracağımıza inanıyoruz'' dedi.
    
Adana'da yapılacak bölge şampiyonasında sporcu olarak İsmail Solak, Özgür Durmuş, Fatma Durakşahin ve İbrahim Tunçekin mücadele edecek. Yaşar Erbil ile Bülent Çetin'in de hakem olarak görev yapacağı şampiyonada Bekir Maral da antrenör olarak yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.