Mucize Ötesi Olabilirsiniz!

Mucize Ötesi Olabilirsiniz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2019 09:55
Mucize Ötesi Olabilirsiniz!

Kozmik Bilinçaltı Sembol Dili Ve Mucize Ötesi alanlarında eğitim veren ve binlerce kişinin yaşamında yeni bir yol açan Murat Başaran, Isparta’da El Ele Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Isparta El Ele Derneği Bilinçaltı Sembol Dili Ve Mucize Ötesi alanlarında eğitim ve seminerler veren Murat Başaran’ı üyeleri ile buluşturdu.
Hafta sonu El Ele Derneği Gül Kökü’nde düzenlenen seminere çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Program öncesinde Demokrat Gazetesi’ne konuşan Murat Başaran, “Alfa frekansını tanıtmaya geldik. Beni konuk ettiklerini için El Ele Derneği yöneticilerine teşekkür ediyorum. Baktık ki Isparta’daki kişisel gelişime bir ilgi var. Burada bunun temelleri atılmış. Artık mucize ötesi frekansına geçmekti önemli olan. Birisinin iyiyim derken, iç güveysinden halliyim derken, bunu mucizeyim, mucize ötesiyim deme noktasına taşımalıyız. Mutlu olmak istiyorsak frekansımızı yükseltmemiz lazım” dedi.

Bilinçaltının bir sembol dili olduğuna işaret eden Başaran, “Bizim öğretmek istediğimiz bir dil var. Bilinçaltının bir sembol dili var. Biz o dili öğretmeye geldik. Bilinçaltında bizi durduran, engelleyen korkularımız, takıntılarımız, travmalarımızı tespit etmemiz gerekiyor. Bu korkuları, travmaları ve takıntıları yeni bir frekansla değiştirmek gerekiyor. Bakınız, bilinçaltı hayalden ve şakadan anlamaz. Gerçek mi hayal mi bilmez. Ne söylersen kabul eder. Özellikle çocukların bilinçaltına yükleyeceğimiz cümleler çok önemli” ifadelerini kullandı.

Başaran, “Bize böyle bir kitle yarattığınız için teşekkür ediyoruz. Eskiden insanlar işin içinden çıkamadığı zaman üfürükçülere gidiyorlardı. Ama artık bir kişi bilinçaltını değiştirirse inanın yapamayacağı hiç bir şey yok. Biz doğarken mucize doğduk. Ama çevremizin bakış açıları bizim bilinçaltımızı kirletti. Mucizemiz, aciz hale geldi. Rabbim diyor ki ben size şah damarından daha yakınım. Böyle bir durumda neden aciz olayım diyebilmeli insanın kendisine” diye konuştu.

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın iseBilinçaltı sembol dili uzmanı Murat Başaran’ı konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “Bu seanslarımız devam edecek. Bizim bu mucize diline ihtiyacımız var. Bu iyi frekansa ihtiyacımız var. Bizleri kırmayarak bu etkinlikte aramızda olan Murat Başaran Beyefendiye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda çeşitli anketler ve teslerle alfa frekansı anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.