Müdürlerle İstişare Ediliyor

Müdürlerle İstişare Ediliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2021 14:31
Müdürlerle İstişare Ediliyor

Eğirdir Belediye Meclisi Kasım ayı birleşimlerinde her gün bir kurum müdürü sunum yaparak istişareler gerçekleşiyor. Türkiye'nin ve İlçemizin güzide kurumlarından SAREM (Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü) Müdürü Fuat Bilgin dün akşam Eğirdir Belediye Meclisi'nin konuğu oldu.

Enstitü Müdürü Fuat Bilgin ve Teknik Koordinatör Vekili Oğuz Yaşar Uzunmehmetoğlu, Eğirdir Belediyesi Meclis Toplantısına katılarak bilgiler verdiler. Toplantının son bölümünde Enstitü Müdürü Fuat Bilgin tarafından Enstitü Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleşti. Sunumu takiben Eğirdir Belediyesi Meclis Üyelerinin; Sazan balığı av yasakları, Kerevit popülasyonunun azalması, Eğrez balığının aşırı çoğalması, Eğirdir Gölü’nde yaşanan su çekilmesinin su ürünleri açısından oluşturduğu tahribat vb. gibi konularda yöneltilen soruların Enstitü müdürü Fuat Bilgin ve Teknik Koordinatör Vekili Oğuz Yaşar Uzunmehmetoğlu tarafından cevaplandırılması ile toplantı sona ermiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.