Muhtaç Aileye SYDF Sahip Çıktı

Isparta'nın Senirkent İlçesinde Muhtaç Durumdaki Bir Aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) ile Kimse Yok mu Derneği Sahip Çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2011 18:45
Muhtaç Aileye SYDF Sahip Çıktı

Isparta'nın Senirkent ilçesinde muhtaç durumdaki bir aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Kimse Yok mu Derneği sahip çıktı.

Sydv, muhtaç aileye prefabrik bir ev yaptırdı, Hayırlar Derneği ile Kimse Yok mu Derneği de ev eşyaları, giyim ve erzak temini konusunda yardımcı oldu.

Evin anahtarını aileye veren Kaymakam Selçuk Haskırış, "Başbakanlık Sydv Genel Müdürlüğü'nden gönderilen 30 bin TL ve vakfımızca sağlanan 20 bin TL ile yaptırılan evleri hak sahiplerine teslim ettik. Ancak kullanılacak ev eşyaları, çekyat, halılar, çamaşır makinesi gibi ev eşyalarıyla, giyim kuşam malzemeleri ve yiyecek erzakın listesini Senirkent Hayırlar Derneği ve Kimse Yok mu Derneği'ne bildirdik. Kimse Yok mu Derneği gönderdiğimiz ihtiyaç listesinden daha fazlasını gönderdi. Biz de hak sahibine teslim ettik." dedi.

Gösterdikleri ilgi ve yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Haskırış, "Bir muhtaç ailemizi daha sevindirdik, biz de mutlu olduk." ifadesini kullandı.

İhtiyaç sahibi Mehmet Göz, yapılan yardımların ihtiyaçlarını giderdiğini belirterek, "Başta Kaymakam'ımıza, Kimse Yok mu derneği yetkililerine ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.