Muhtarlardan Vali Öner'e Veda Ziyareti

Isparta Valiliğinden Kırklareli Valiliğine atanan Ali Haydar Öner, son olarak Isparta’nın 44 mahalle muhtarının veda ziyaretini kabul etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2010 12:20
Muhtarlardan Vali Öner'e Veda Ziyareti

Isparta Valiliğinden Kırklareli Valiliğine atanan Ali Haydar Öner, son olarak Isparta’nın 44 mahalle muhtarının veda ziyaretini kabul etti.

Vali Öner yaptığı konuşmada, “Isparta’ya vermiş olduğunuz kalite ortada, düşündüğümüzden erken ayrılıyoruz, Isparta’da merkezde 44 mahallemiz var. Gül şehrini Türkiye’nin EN yaşanabilir 3. ili olmasında sizinde Mahalle muhtarları olarak katkınız büyüktür. Görev yaptığım bir çok yerlerde mahalle muhtarlarından çok şikayet alırdım. Ancak Isparta’da görev sürem boyunca sizlerden şikayet almadım. Başarılarınızın devamı dilerim. Aziz Ispartamızın ve Milletimizin bahtı açık olsun” dedi.

Isparta Muhtarlar derneği başkanı Osman Kınay ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ Isparta’nın sorunlarını masaya yatırdığınız ve çözmeye başladığınız bir sırada bizlerden erken ayrıldınız. Bu duruma çok özgünüz ve kırgınız.. Siz Isparta’ya uğurlu geldiniz, sayenizde bir çok sorunumuz halloldu. Biz muhtarlar olarak Valilik kapısını çok aşındırmadık. Çünkü gerekli her şeyi yaptınız. Isparta’ya olan hizmetlerinizden ötürü size teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz” dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Öner, muhtarlar derneği başkanına Isparta’ya gülü getiren İsmail Efendi’nin heykelini verdi.

Isparta Muhtarlar derneği başkanı Osman Kınay ‘da Isparta hatırası olarak Vali Öner’e gül motifli biblo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.