Muhteşem Eserler

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından “Sanatın Mutfağındayız” Karma Sergisi açıldı.

Yayınlanma:
Muhteşem Eserler

sparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından “Sanatın Mutfağındayız” Karma Sergisi IYAŞ Park AVM Ana Giriş Sergi Alanında açıldı. Dilek Tutar&Merve Canlı Atölye öğrencilerinin hazırladığı sanatsal çalışmalar büyük beğeni topladı.

Karma Sergi açılışına Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, Isparta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Tufan Uysal, önceki gün dönem ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Memur Sen Başkanı Selami Şahin, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Abdullah Taner Türkcan, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammed Büyükleblebi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ayrıca TÜGVA tarafından düzenlenen “Gazne’de Çocuk olmak” çalışmasında Türkiye birincisi olan Elif Alhan ve Hüseyin Yakut da ödüllerini protokol üyeleri tarafından aldı.Bu arada Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Canlı Performans Desen Yarışmasındaki başarılarıyla göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.