Müjde Isparta: Türkiye’nin Enerji Altyapısı Tamamlanmış Tek İli Olmuşuz!

Müjde Isparta: Türkiye’nin Enerji Altyapısı Tamamlanmış Tek İli Olmuşuz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2022 19:42
Müjde Isparta: Türkiye’nin Enerji Altyapısı Tamamlanmış Tek İli Olmuşuz!

Isparta’da enerji altyapısı yer altına alınıyor. 

Yapılan çalışmalar esnasında bozulan asfalt ve kaldırımlar ise Isparta Belediyesi tarafından biraz gecikmeli de olsa düzenlenmeye çalışılıyor.

5 yama ve 2 finişer iş makinesi ile bozulan yerleri düzelttiklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, “Sonuçta Türkiye’nin enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” dedi.

Isparta’da kış mevsiminde yaşanan yoğun kar yağışının ardından uzun süreli elektrik kesintileri yaşanmıştı. 

Yaşanan elektrik kesintilerinin ardından enerji altyapısının yer altına alınmasına karar verilmişti.

Başkan Başdeğirmen, “AKEDAŞ Genel Müdürü hiçbir ilde bu kadar hızlı bizi takip eden, hasarları tamir eden bir belediye görmedik dedi. Sonuçta Türkiye’nin enerji altyapısı tamamen bitirilmiş tek il olduk” diye konuştu.

Enerji altyapısının teknik olarak yüzde 80’inin yer altında, yüzde 20’sinin ise yer üzerinde olması gerektiğini belirten Başkan Başdeğirmen, “yeraltına alınacak yüzde 80’lik kısım bu ay sonuna kadar bitecek. Bu çalışma Isparta’ya bizim dönemimizin bir hediyesi olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum