Mültecilere Açtığınız Kapıları Artık Kapatın

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmalar son sürat devam ederken, Meclis gündeminde Taksim’deki terör saldırısı vardı.

Yayınlanma:
Mültecilere Açtığınız Kapıları Artık Kapatın

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmalar son sürat devam ederken, Meclis gündeminde Taksim’deki terör saldırısı vardı.İYİ Parti grubu adına söz alan İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, hükümete yüklendi;

YASAK GETİRECEKSENİZ, ELİ KANLI KİM OLDUĞU NE OLDUĞU BİLİNMEYENLERİN ÜLKEMİZE GİRMESİNE GETİRİN

Sözlerine Taksim’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak başlayan Cesur, sosyal medyaya getirilen erişim engeli ve sınırlarımızda giren sayısız mülteciyi dile getirdi, Cesur’un sözleri büyük yankı uyandırdı.

GAZİLERİMİZ GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Sözlerine Muharip Gazilerimizin yaşadığı sorunlar ve talepleri ile devam eden milletvekili Cesur, Gazilerimiz arasında ayrım yapılamayacağını, sosyal güvencesi olan gaziler ile olmayanlar arasındaki fark oransal olarak 2.75 kat arttığını bu durumun eşitlik ilkesine aykırı olduğunu belirten Cesur, bu eşitsizliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirtti.

ALEVİ VATANDAŞLARIN SORUNLARI TORBADA DEĞİL KAPSAMLI ELE ALINMALI

Milletvekili Cesur, 364 sıra sayılı kanun teklifinin 15. Maddesi üzerine söz aldığını belirterek, Cemevleri ile ilgili düzenlemelerin doğru ama eksik olduğunuve torba yasa ile çözülemeyeceğini, Alevi vatandaşların sorunlarının çözümü için ihtisas komisyonlarında incelenmesi, kapsamlı bir kanun yapılmasının gerekli olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.