Müsiad 33.Yılında Isparta İl Kongresini Yaptı

MÜSİAD 4.Genel Kurul Toplantısı Iyaspark Düğün Salonu'nda yapıldı.

Yayınlanma:
Müsiad 33.Yılında Isparta İl Kongresini Yaptı

MÜSİAD 4.Genel Kurul Toplantısı Iyaspark Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kongrede Divan Başkanlığını Teskilatlanma İkinci Bölge Sorumlusu Şeref Cömert yaptı.

Kongreye Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Dönmez başta olmak üzere iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Kongrede Açık oylama ile oylama yapıldı ve yeni yönetim belirlendi. Buna göre yönetimde, Yalçın Baysan başkanlığında asil üyeler olarak Oğuz Artemel, Gökhan Kazaz, Yunus Zengin, Muhammet Emiral, Feridun Güldiken, Mustafa Yeşilova, Salim Nuri Güntaç, Hüseyin Ünlü, Nurkaya Dursun yer aldı.
aaa.jpg

Kongre sonrası Isparta Valisi Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Belediye Başkanı Şükrü Başdegirmen, KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile STK'lılar da salona geldi.

Burada konuşan Yalçın Baysan, şehirde kanaat önderlerinden biri haline gelen MÜSİAD'ın pek çok projede yer aldığını ve yer almaya devam edeceğini söyledi, yeni dönemde üretime önem vereceklerini ifade etti. Baysan, yeni dönemde ses getirecek projeler için tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Dönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdegirmen ve Isparta Valisi Aydın Baruş'un konuşmaların ardından plaket takdimi gerçekleştirildi. Kongre yemek ikramı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.