Mustafa Ceyhan 'Isparta Gönüllüleri Ofisi' Açıyor

İstanbul Rüzgarını Isparta'ya Taşıyacağız...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2019 13:48
Mustafa Ceyhan 'Isparta Gönüllüleri Ofisi' Açıyor

Son genel seçimlerde CHP’nin Milletvekili Adayı olan işadamı Mustafa Ceyhan, İstanbul seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede “İstanbul seçimlerini İstanbul Gönüllüleri kazanmıştır, şimdi Isparta Gönüllüleriyle bir yola çıkacağız” dedi. Ceyhan, önümüzdeki günlerde Isparta’ya “Isparta Gönüllüleri İletişim Bürosu” açmaya hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde İmamoğlu’nun tarihi zaferinin ardından bir değerlendirme yapan Mustafa Ceyhan, Isparta özelinde bir model oluşturma gayreti içerisine girdi.

İstanbul seçimleri sürecinde, aynı zamanda aile dostu da olan Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasında aktif görev alan, İstanbul’daki Ispartalılarla sürekli diyalog içerinde olarak İmamoğlu için destek isteyen Ceyhan, “İstanbul seçimlerinin kazananı aslında İstanbul Gönüllüleri olmuştur. İstanbul’da sayın İmamoğlu’nun çevresinde toplanan İstanbul Gönüllüleri inanılmaz bir kampanyaya imza attılar. Şimdi, İstanbul’daki o rüzgarı Isparta’ya taşımak ve Isparta gönüllülerini oluşturarak yarın seçim olacakmış gibi bir gayretin içerisine girmek zorundayız” dedi.

İLETİŞİM OFİSİ AÇACAK
Kısa süre içerisinde Isparta’ya gelerek bir “Isparta Gönüllüleri İletişim Ofisi” açacağını kaydeden Ceyhan, “Şimdi kolları sıvıyoruz. Kısa bir süre içerisinde Isparta’da oluşturacağımız bir ofisle Isparta Gönüllüleri hareketini hayata geçireceğiz. İstanbul seçimlerinden aldığımız çok önemli dersler var. İstanbul seçimleri bize kazanmanın formülünü öğretti. Oluşturacağımız Isparta Gönüllüleri hareketi ile yarın seçim olacakmış gibi hareket edeceğiz. Isparta’nın sorunları ve çözümlerine ilişkin bu şehrin röntgeni bizim elimizde var. Bu şehri ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak tanıyoruz. Şimdi, İstanbul rüzgarını Isparta’ya taşıma zamanı” ifadelerini kullandı.

Kendisini Isparta’nın 5. milletvekili olarak gördüğünü kaydeden Ceyhan, “Ben daha önce de söyledim. Benim bu kente hizmet etmem için Milletvekili yemini etmeye ve devletten maaş almaya ihtiyacım yok. Isparta’nın 5. milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğim” dedi.
Mustafa Ceyhan’ın sözünü ettiği ‘Isparta Gönüllüleri Hareketi’ için ilk somut adım olan iletişim ofisini 2 ay gibi bir süre içerisinde hayata geçirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum