Mustafa Karataş’tan Kitap Fuarına Övgü

Mustafa Karataş’tan Kitap Fuarına Övgü

Yayınlanma:
Mustafa Karataş’tan Kitap Fuarına Övgü

Isparta Belediyesi’nin 3’ncü kitap fuarı ünlü yazarları ağırlamaya devam ediyor. Fuarın 5’nci gününde İlahiyatçı Yazar Prof.Dr.Mustafa Karataş Isparta’ya geldi. İslamda kadın konulu söyleşiye katılan Prof.Dr.Karataş ardından imza günü düzenledi. “Kitapsız ve bilgisiz olmaz”diyen Prof.Dr.Karataş, “Bu nedenle Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı özellikle tebrik ediyorum” diye konuştu

Isparta Belediyesinin 3’ncü kitap fuarı yoğun bir ilgiye ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün ziyaretçi sayısının artış gösterdiği fuar bugün İlahiyatçı Yazar Prof.Dr.Mustafa Karataş’ı ağırladı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı böyle bir fuarı düzenlediği için tebrik eden Prof.Dr.Karataş şöyle konuştu.

“Isparta’nın üçüncüsü düzenlenen kitap fuarındayız. Her yıl artarak devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ı tebrik ediyorum. Kitapsız olmaz, bilgisiz olmaz. Bugün dünyayı yönetenler kitapla bilgiyle yönetiyorlar. Kaleme mektebe okuyama vurgu yapan bir dinin mensuplarınız. Ne kadar çok bilgiye yatırım yapılırsa o kadar çok geri dönüşüm olacaktır. O kadar çok mutluluk gelecektir kalkınma gelecektir. Bu fuarlarda belediyeleri görmektense daha da mutlu oluyoruz. 7’den 70’e insanları gördüm bu fuarda. Bu çok güzel bir manzara. Isparta okumayı seven bir şehir. Güllerin şehrine yakışır bir fuar oluyor”

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ YAPTI
Prof.Dr.Karataş fuarda önce İslamda Kadın konulu söyleşiye katıldı ardından da imza günü düzenledi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da fuara gösterilen ilginin artarak devam ettiğini görmekten büyük onur duyduğunu kaydetti. Ispartalıların bu fuarı sahiplenmesinin çok önemli bir detay olduğunu kaydeden Başkan Günaydın, “Okumayı seven bir topluma sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.