Müze Yapacağına Asbestli Boruları Değiştir

Gökgöz, Başkan Günaydına 4.5 milyon liraya etnografya müzesi yaptıracağına bin an evvel şehir su şebekesini taşıyan asbestli boruları değiştirmesini önerdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2011 13:29
Müze Yapacağına Asbestli Boruları Değiştir

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a 4.5 milyon liraya etnografya müzesi yaptıracağına bin an evvel şehir su şebekesini taşıyan asbestli boruları değiştirme çağrısında bulundu.

Gökgöz, Koteks fabrika arazisi üzerinde yapılacak konut yatırımından sosyal donatı alanının gösterilmesi gereken yerle ilgili hakkaniyet ölçüsünde davrandıklarını bildirdi

Isparta gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve yönetimini yaptıkları yanlışlarda uyardıklarını asla kuru kuruya muhalefet yapmadıklarını bildirdi.

EŞİTLİKTEN YANAYIZ
Son Belediye Meclis toplantısında işadamı Ahmet Kahraman tarafından geliştirilen eski Koteks fabrika sahasındaki toplu konut projesine ilişkin Aliköy mevkiinden gösterilen soysal donatı alanının reddine ilişkin soruyu yanıtlayan Gökgöz, “Belediye Başkanı Günaydın 28 Ekim tarihinde gece saat 11’de imar komisyonunu acilen toplantıya çağırdı ve hacca gitmeden önce bu sorunun çözülmesini istedi. Biz de Günaydın’a ‘bu ne acele? Meclis görev süresi içinde karar versin. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?’ diye sorduk. Sosyal donatı alanı ile ilgili talebimiz yatırımcının İstanbul yolu üzerinden bu alanı göstermesidir. Başkaları nasıl 500 metre çapta alan göstermişse, bu arkadaşımızın da aynı yerden alan göstermesini istedik. Biz bu millete hizmet etmeye geldik efendilik etmeye gelmedik. Hesabı en son Yaradan’a vereceğiz. İki deva Bayındırlıktan bir defa Meclis’ten veto yedi. Biz doğru olduğuna inandığımız şeyi yapıyoruz. Yatırımcının önünde engel olmak gibi bir durum da söz konusu değil. At sahibine göre kişner. Şu anda partimin il başkanı benim. Doğru bildiğimi yapıyorum kimse de buna mani olamaz. Siz İstanbul yolu üzerindeki metrekare hesabıyla Aliköy mevkiinde alanın metrekaresinin eşit olduğunu söylemezsiniz. Bu konuda Belediye Başkanı ile çekişmemiz söz konusu değildir” dedi.

SOKAK AĞZIYLA KONUŞUYOR
Belediye Başkanı Günaydın’ın yanlışlarını sürekli dile getirdiğini belirten Gökgöz, “Kendisi 15 milyon TL borçlandı. Dedim ki bir 15 milyon TL daha borçlanma yetkisi verelim. Gel şu ITKM’yi Isparta Belediyesi’nin mülkü haline getirilim. Ancak kendisi sokak ağzıyla konuşmayı tercih ediyor. Kendisinin Isparta’ya yapacağı en büyük iyilik 4.5 milyon liraya etnografya müzesi yapacağına yeraltındaki asbestli boruları değiştirmesidir. Bunu yapsın kendisini tebrik ederiz. Bunun için bol bol zamanı var” diye konuştu.

HEDEFEMİZ 4 VEKİL ÇIKARMAK
AK Parti’nin seçim stratejisine ilişkin bilgi veren Gökgöz, “Mart ayında Meclis YSK’ya konuyu havale edecek. YSK seçim takvimini açıklayacak. 20-25 Nisan tarihleri gibi de aday adaylığında son nokta konulacak. 1.5 yıllık görev süremizde teşkilatlanmamızı tamamladık ve bu refleksi 12 Eylül referandumunda gösterdik. Bu anlamda seçimlere en hazır parti biziz. Hedefimiz Isparta’dan 4 vekil çıkarmak. İnanmadığım bir şeyi söylemem. Bu olabilir. Birkaç eksik nokta var. O eksikliklerin tamamlanmasıyla bu hedefin gerçekleşeceğine inanıyorum” görüşünü iletti.

(Demokrat)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum