Namağlup Şampiyon Türkiye Finallerinde

Isparta Okullararası Yıldız Erkekler Futsa (Salon Futbolu) İl Şampiyonu olan Halıkent Orta Okulu, Burdur’da düzenlenen Grup müsabakalarında da 3 maç kazanarak Türkiye Finallerine adını yazdırmayı bildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2022 08:54
Namağlup Şampiyon Türkiye Finallerinde

Isparta Okullararası Yıldız Erkekler Futsa (Salon Futbolu) İl Şampiyonu olan Halıkent Orta Okulu, Burdur’da düzenlenen Grup müsabakalarında da 3 maç kazanarak Türkiye Finallerine adını yazdırmayı bildi. Temsilcimiz hem Isparta’da hem de Burdur’da yenilgi yüzü görmedi. 

 

Halıkent Ortaokulu 1-3 Nisan tarihleri arasında Burdur’da düzenlenen grup müsabakalarında ilimizi temsil etti. Halıkent’in aslanları, komşu Burdur’da adeta destan yazdı.  Rakiplerini tek tek eleyen Halıkent Ortaokulu’nun başarılı sporcuları, ilerleyen günlerde yapılacak olan Türkiye Finallerinde de isimlerini ‘Türkiye Şampiyonu’ olarak yazdırmayı hedefliyor.
Halıkent Ortaokulu’nu Türkiye finallerine taşıyan isimler Antrenör Sergen Çetin, Beden Eğitimi Öğretmeni Gülsev Kayalarlı ve Emine Alp Çimen yer alıyor. 


ŞAMPİYON KADRO


Koray Samur, İbrahim Ege Aydın, Mustafa Efe Ulusoy, Tunahan Satılmış, Muhammed Emin Hilal, Mustafa Tetik, Tuğberk Nihat Alkan, Ahmet Buğra Olgun, Ahmet Yıldırım, Cavit Arslan, Bayram Söğütçü ve Berk Sunar

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.