NARKOTİM'DEN Kaçış Yok

NARKOTİM'DEN Kaçış Yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2021 12:17
NARKOTİM'DEN Kaçış Yok

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk ve gençleri suç ve suçludan korumak, vatandaşların desteğini alıp, kötü alışkanlıklara ‘Hayır’ hayata ‘Evet’ diyebilmek, Isparta’da huzur ve güven ortamını sağlamak için gece gündüz görev yapıyor.

 

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu kapsamda Narkotik Polislerinin yol uygulamalarına, alan ve bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık verildiği bildirildi. NARKOTİM ekiplerinin alanda yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda son 10 gün içerisinde 27 şahısın yakalandığı bildirildi.

Yakalanan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 37,75 gram uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli Narkotik Madde, 23 adet Sentetik Ecza, 1 adet Hassas Terazi, Çok sayıda madde kullanımında faydalanılan aparat ele geçirildiği öğrenildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama”, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”  suçlarından işlem yapılmış, çıkarıldıkları Adli Makamlarca, 1 şüpheliye Adli Kontrol Tedbiri uygulanmış ve 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Yapılan operasyonlarda şüphelilerin suç unsurlarını saklamak için kullandıkları zula yöntemleri tecrübeli Narkotik Polislerimizin dikkatinden kaçmamıştır.

İlimizde huzur ve güven ortamı sağlamak, suç ve suçluyla etkin mücadele kapsamında Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alan hakimiyeti sağlayarak sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları ve eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın her türlü ihbar, talep ve bildirimlerini 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına veya 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımızdan yazılı olarak Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ulaştırmaları bizlere güç katacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.