NTV Haber Özmeral 'Suyu İçerim Dedi Ama İçmedi'

NTV Kanalı, Eğirdir’de büyük tartışmalara neden olan çevre ayıbıyla ilgili geniş bir haber yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 14:53
NTV Haber Özmeral 'Suyu İçerim Dedi Ama İçmedi'

Türkiyenin Ulusal Haber Televizyonu NTV Kanalı, Eğirdir’de büyük tartışmalara neden olan çevre ayıbıyla ilgili geniş bir haber yaptı.

Eğirdir’de eski Hayvanat Bahçesinin bulunduğu alana inşaat ve evsel atıkların dökülmesi sonrasındaki tartışmalar giderek büyüyor.

Eğirdir’de birçok sivil toplum örgütü ile vatandaşların tepkisine neden olan bu çevre ayıbı Türkiye gündemine de girdi.

NTV, dün haber kuşaklarında Eğirdir’deki çevre ayıbına geniş yer ayırdı. NTV’ye canlı telefon bağlantısı yapan Özmeral, çöp dökülen yerin gölle irtibatının olmadığını söyledi. NTV, 14.00 haberlerinde Eğirdir Gölü’ndeki çevre ayıbının haberini verdi.

‘Belediyede bunu yaparsa başlığıyla duyurulan haberde Eğirdir Gölü kenarına Belediye tarafından çöp döküldüğü bildirildi. Vatandaşın ve sivil toplum örgütlerinin tepkisine yer verilen haberde, Özmeral’in de savunması haber olarak verildi. Haberde Belediye Başkanı Özmeral için ‘suyu içerim dedi ama içmedi’ denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum