Numan Kurtulmuş'a Isparta'da İlgi Az

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, seçimlere herhangi bir parti ile ittifak yaparak girecekleri yönündeki söylentilerin doğru olmadığını açıkladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2011 18:21
Numan Kurtulmuş'a Isparta'da İlgi Az

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, seçimlere herhangi bir parti ile ittifak yaparak girecekleri yönündeki söylentilerin doğru olmadığını açıkladı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Politika Tasarım Kulübü tarafından düzenlenen, ‘Yeni Türkiye, Yeni Siyaset’ konulu konferans öncesinde gazetecilerin sorunlarını cevaplayan Kurtulmuş, “Herhangi bir siyasi parti ile ittifak söz konusu değildir.” dedi. HAS Parti’nin Türkiye’de kısa bir süre önce kurulduğunu belirten Kurtulmuş, Türkiye siyasetini yeniden formatlama iddiasıyla kurulduklarını belirtti.

Bundan sonra da Türkiye’nin siyasi merkezini oluşturacak iktidarın tek alternatifi olan bir parti olarak Türkiye kamuoyuna kendisini takdim ettiğini ifade eden Kurtulmuş, “Kuruluşumuzun üzerinden çok az bir süre geçmiş olmasına rağmen Anadolu’yu dolaşıyoruz. Halkın gösterdiği ilgi teveccüh gerçekten HAS Parti’nin Türkiye’nin geleceği olduğunu göstermektedir. Siyaset diliyle, üslubuyla HAS Parti, bu anlamda iktidar partisinin alternatifi olan tek partidir.” dedi.

“Amacımız halkın biçmiş olduğu bu görevi, bu rolü layıkıyla yerine getirmektir.” diyen Kurtulmuş, şöyle devam etti: “Onun için de yarın iktidar olacakmışız gibi öncelikli olarak eğitimden enerjiye kadar, sağlıktan sosyal güvenceye kadar, dış politikaya kadar bütün alanlarda alternatif hükümet programı hazırlıyoruz.” Türkiye’nin bundan sonraki iktidar merkezini oluşturacaklarını ifade eden Kurtulmuş, bütün güçleriyle seçimler ve bu seçimlerden sonra oluşacak siyasi tablonun içinde görev alıp bu görevleri nasıl yerine getirebileceklerinin çalışması içinde olduklarını anlattı.

Konuşmalarının ardından Isparta İl başkanlığa gelen Kurtulmuş, burada parti yöneticileri ile bir görüşme yaptı. Numan Kurtulmuş'un Isparta gelişinde pek fazla ilgi olmadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum