O Kazadan Bir Acı Haber Daha Geldi

Isparta-Gönen karayolunda otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaren Bayram’ın ardından bir acı haber daha geldi.

Yayınlanma:
O Kazadan Bir Acı Haber Daha Geldi

Isparta-Gönen karayolunda otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaren Bayram’ın ardından bir acı haber daha geldi. Yaklaşık iki haftadır yaşam mücadelesi veren Tuana Akkuş, hayatını kaybetti.

Isparta-Gönen karayolunda 8 Kasım 2022 tarihinde E.N.A'nın kullandığı 35 R 5282 plakalı otomobil ağaca çarpmış, kazada otomobil sürücüsü ile Yaren Bayram (19), T.A. ve Y.K. ağır yaralanmıştı. Sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yaren Bayram, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Yaralılardan Tuana Akkuş’tan da acı haber geldi. Yaklaşık iki haftadır yoğun bakımda tedavi gören Akkuş, yaşam mücadelesini kaybetti. Öte yandan E.N.A ile Y.K’nın tedavileri devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.