O Köy İçin Müjdeli Haber

Vali Yardımcısı İsmail Akman, köy halkının yardım konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yapmalarını, daha sonra yardımların olabileceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2014 17:04
O Köy İçin Müjdeli Haber

Isparta’nın Merkez Çukur Köyü’nde yapılan AFAD evlerinin yapımı sona erdi. Bazı köy halkı yeni evlerine geçerken, 11 aile maddi sıkıntılar içinde olması nedeniyle evlerine geçemedi. Konu ile ilgili açıklama yapan Vali Yardımcısı İsmail Akman, köy halkının yardım konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yapmalarını, daha sonra yardımların olabileceğini söyledi.


Köy halkının yeni yapılan evlerine 400 TL’lik elektrik aboneliğini alamadıkları için geçemedikleri yönündeki açıklamalarının ardından, Isparta Valiliği duruma el attı.

İNCELEMELERİN ARDINDAN, YARDIMLAR YAPILIR
Vali Yardımcısı İsmail Akman, Medyakdeniz’e yaptığı açıklamada, “Bizim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız belirli günlerde toplanır. Bu heyette sorunlar dinlenir. Çukur Köyü’nde böyle bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum. Bir sonraki mütevelli heyeti toplantısında bu konuyu değerlendireceğiz. Ancak evlerine geçemeyen köy halkı şimdiden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza dilekçe yazsın, başvursun. Biz de o başvuruları inceleyelim. İncelemenin ardından oradaki vatandaşların gelir durumuna bakalım. Gelir durumu 260 TL’nin altında olan vatandaşların elektrik abonelik ücretlerini biz karşılayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.